Better Minds at Work

Al van bij de eerste ontmoeting was hun gemeenschappelijke passie duidelijk: Pia Buysse en Elke Geraerts wilden impact creëren. Dus sloegen ze de handen in elkaar en richtten Better Minds at Work op. Hun samenwerking onder de vorm van een internationaal opererend consultancybedrijf bleek een schot in de roos. Sindsdien maken de dames er een erezaak van om de veerkracht en mentale weerbaarheid van medewerkers te versterken binnen alle types van organisatie. ‘Talent een kans geven’ is bij hen geen holle frase, dus verzamelden ze inmiddels een topteam van experten rondom zich, waarmee ze het verschil proberen te maken in deze samenleving met al haar moderne uitdagingen.

 

De missie van Elke Geraerts en Pia Buysse

"We gaan voor een positieve impact op mens en maatschappij. In ons streven naar een duurzame relatie met alle stakeholders, creëren we krachtige en inspirerende cirkels, die steeds verder uitdeinen. We willen verbinden en verbonden zijn. We ambiëren een echte ‘mentale revolutie’, waarbij we wetenschappelijke kennis en onmisbare inzichten over mentale veerkracht verspreiden over alle sectoren, functies, generaties en culturen heen."

Elke Geraerts en Pia Buysse

4 pijlers

Het aanbod van Better Minds at Work is opgebouwd rond de vier pijlers hieronder, die samen kunnen worden ingezet of elk apart. We willen jouw medewerkers inspireren en doen groeien, en we fungeren graag als kompas in tijden van noodzakelijke transformatie. Maar bovenal zijn we erop uit een community van gelijkgestemden te vormen. Want: "Better Minds all think alike!"

 
Inspiratie

Inspiratie

Keynote speakers
Workshops
Teambuilding

Inspiratie

Groei

Trajecten
Coaching

Inspiratie

Transformatie

Consultancy welzijnsbeleid
Connectiviteitsbeleid
Kompas doorheen change
Stress en burn-out

Inspiratie

Community

Blended learning
Online community

Klanten

You're in good company

Het team van Better Minds at Work kan rekenen op het vertrouwen van zowel grote multinationals als KMO’s, overheidsdiensten en onderwijsinstellingen in binnen- en buitenland.

Sinds 2017 is Better Minds at Work partner van de Vlaamse Overheid in het versterken van de veerkracht van hun meer dan 40.000 medewerkers.

 
We zijn ervan overtuigd dat de beste manier om te groeien en succesvol te zijn erin bestaat anderen groot te maken. Dit credo gaat op voor onszelf als partnerorganisatie, alsook voor onze klanten: wij mikken op toekomstgerichte organisaties die blijvend investeren in de ontwikkeling van hun mensen.

Better Minds at Work

Wat mag je van ons verwachten?

+ evidence-based technieken
+ véél interactie
+ authenticiteit
+ ervaringsgericht leren
+ fun
+ uitdagingen
+ tips & tricks
+ zeer ervaren trainers en coaches
+ een positieve mindset
+ inspiratie
+ verbinding
+ interesse
+ wendbaarheid
+ een duurzame partnership
+ energie!

Better Minds at Work

Meer weten over Better Minds at Work?

www.bettermindsatwork.com

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in.