Coaching

 
Elke Geraerts Coaching

“Het is fijn te merken dat mijn boeken en lezingen anderen inspireren om zelf aan de slag te gaan. Regelmatig krijg ik dan ook  de vraag van mensen of ik hen wil coachen.  Als ik heel eerlijk ben: mijn expertise ligt vooral in het geven van lezingen en het schrijven van boeken. Coaching is weer een specialisatie op zich. Ik ben dan ook heel blij met het team topprofessionals dat ik rondom mij heb weten te verzamelen. Collega’s met jarenlange ervaring, die het coachen helemaal in de vingers hebben en in staat zijn om mijn gedachtengoed te vertalen naar het leven van elke dag.

Op zoek naar bedrijfscoaching?

Interesse? Contacteer me gerust met jouw coachvraag en ik vertel je meteen welke collega voor jou de perfecte sparringpartner kan zijn. Hij of zij geeft gegarandeerd een nieuwe boost aan je carrière. Ons werkterrein strekt zich uit over België en Nederland. Woon je in Vlaanderen, neem dan zeker ook een kijkje op bettermindscoaching.com, waar je kan kennismaken met het Better Minds-team van ervaren (en leuke!) coaches in Vlaanderen. Kijk even na of je al dan niet in aanmerking komt voor loopbaancheques. Deze tussenkomst van de Vlaamse Overheid maakt coaching toegankelijk voor bijna iedereen.”

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques

En dus 7 uur coaching voor €70

 

Voor wie?

Je hebt minimum 7 jaar werkervaring als werknemer, ambtenaar of zelfstandig.

Je woont en/of werkt in Vlaanderen of in het Brussels Gewest.

Je hebt de afgelopen 6 jaar geen gesubsidieerde loopbaancoaching gevolgd.

Prijs

Via de loopbaancheques van VDAB betaal je slechts 10 euro per uur en geniet je tot 7u coaching.

Per 6 jaar kan je twee cheques bestellen voor in totaal 7 uur begeleiding. In totaal geniet je dus van 7 uur coaching voor amper 70 (werkelijke waarde €960).

Meer informatie?

Meer informatie en voorwaarden vind je op de website van vdab.be/loopbaancheques

Loopenbaancheques

Maak een afspraak op https://bettermindscoaching.com/
contact/

Contact Elke

Contacteer Elke als je vragen hebt of als je haar wilt boeken voor een lezing.

Contact Elke

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in.