Elkes lezingen

 

Herken je dat, een werkdag vol met goede intenties om je goed gevulde to-do lijst helemaal af te vinken? En om een aantal van je collega’s wat uitgebreider te spreken? Of hoe je als leidinggevende je team blijft motiveren en betrokken houdt? In deze COVID-19 tijd waarin we vaak van thuis uit werken zijn we naarstig op zoek naar een nieuwe manier van werken. Toegegeven, sinds maart 2020 heeft de werkvloer zich heruitgevonden en zijn we met z’n allen een stuk wendbaarder en digitaler geworden. Maar tegelijk ervaren we nu veel afstand, weinig authentieke gesprekken en een verminderde productiviteit net omwille van al die digitale prikkels. Hoe ga je hier als medewerker, leidinggevende en als organisatie mee om? In haar lezing Het hybride werken in coronatijd, neemt Elke Geraerts, je mee in haar inzichten over hoe we ons brein net wat beter kunnen inzetten voor meer productiviteit en focus, alsook voor meer motivatie en een extra portie veerkracht die de uitzichtloosheid van de coronacrisis fors countert. Kom als leidinggevende te weten op welke aspecten je meteen moet inzetten en laat je als organisatie inspireren hoe je deze crisis hanteert als een positieve opportuniteit om je werkvloer duurzaam inzetbaar en veerkrachtig te maken en te houden wanneer COVID-19 al lang is gepasseerd.

Boek deze lezing

Het hybride werken in coronatijd

Mentaal Kapitaal

Zelden was Elke overtuigender, dan in haar betoog over het belang van veerkracht. Haar verhaal vormt niet alleen het perfecte antigif tegen burn-out, maar is ook een eyeopener voor iedereen die wil weten hoe investeren in veerkracht kan leiden tot meer productiviteit en geluk. De toehoorders gaan naar huis met een 48-uren durende uitdaging op zak, waarin Elke hen stimuleert om een aantal veerkrachtige tips en tricks meteen toe te passen in de praktijk.

Boek deze lezing

De digitale revolutie is een feit, en dreigt ontelbare jobs te ontwrichten. Steeds luider klinkt de vraag of wij mensen nog wel kunnen opboksen tegen robots en artificiële intelligentie. In dit hoogst actuele betoog wijst Elke erop dat het tijd wordt om technologie te demystifiëren, en de mens weer centraal te zetten. De neuropsychologe onderzoekt welke uniek-menselijke kwaliteiten kunnen worden ingezet om onze professionele toekomst veilig te stellen, en welke troeven je best verankert in het DNA van je organisatie, wil je je bestaansrecht behouden in deze disruptieve wereld. Een inspirerend manifest voor organisaties die al met beide voeten in de toekomst staan.

Boek deze lezing

Authentieke Intelligentie

Ervaar Elke zelf

 
 

Contacteer Elke

Contacteer Elke als je vragen hebt of als je haar wilt boeken voor een lezing.

Contacteer Elke

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in.